In trafic...
     media: 4.00 din 1 vot

24.04.07
19:09
Veneam din oras plin de nervi pe cei 3 taximetristi, 5 smecheri cu masini tari si 4 femei care'mi taiasera calea in "doar" 6 km...enervat pe totzi cretinii cu masini de la firma care sunt smecheri, enervat pe totzi cretinii care dorm cand se pune verde....deci sa se inteleaga ca eram plin de spume, si ca fumam tzigare dupa tzigare asta ca sa nu ma dau jos din masina sa crap capete.
Si cum mergeam io linistit spre casa mi'am amintit ca mai trebuie sa cumpar ceva...asa ca am oprit 2 minute intre alte masini, langa bordura.
M'am intors, am pornit motorul, mi'am pus centura, am dat semnal si am asteptat sa treaca totzi, inclusiv cacatu ala cu cielo care mergea cu 40 la ora...am vazut ca pe banda 2 nu mai vine nici o masina, asa ca m'am bagat, am intrat pe banda, n'am apucat sa schimb a 2-a....ochii imi sunt "violatzi" de flesh-uri, si timpanele "siluite" de un claxon ascutzit si prelung.
Ma uit nedumerit in retrovizoare....si ce imi vad ochii??? o doamna (domnisoara nu mai era sigur), blonda, si cu ochelari de soare pe ochi, cu un hyundai care vocifera (nu hyundai-ul vocifera, ci conducatoarea cu creier amputat)...o injur bine...initial am vrut sa opresc masina, sa ma dau jos si sa-i sparg fata...dar cum sunt un om civilizat, nu ma pretez la astfel de murdarii....am renuntat.

Ce facuse scumpa (ca sa nu'i zic vaca)...mergea pe banda 3, cum pe banda 3 erau masini multe...s'a gandit ea sa faca o smecherie sa treaca pe banda 2, care devenise libera dupa ce trecuse cacatu cu cielo, s'a asigurat din drepata (probabil intorcand capul si uitandu'se prin luneta), si nu s'a mai uitat in fatza sa vada ca intre timp banda 2 nu mai e libera...asa ca s'a trezit cu mine in fatza ei...asta e primul scenariu.
Scenariu 2..s'a bagat pe banda 2, si m'a claxonat neintelegand de ce nu astept 15 minute pana trec toate masinile de pe toate benzile, si de ce nu am anticipat ca ea o sa schimbe banda.
Scenariu 3...nu mai intalnise niciodata pe strada o astfel de situatie, si nestiind cum sa procedeze a inceput sa claxoneze...(bine macar ca n'a accelerat in loc sa franeze)
Scenariu 4...mi'a vazut numarul "dragut" de la masina si vroia sa ma ia in gura...si a facut primul pas...
Scenariu 5...nu stie ca pe volan se afla claxonul, si dandu'si seama cat de praf e s'a dat cu capul de volan, sau a vrut sa muste din el.

Fiind extrem de confuz am oprit paralel cu ea la urmatorul semafor am deschis geamul si m'am uitat la ea...fara sa-i zic absolut nimic...evident ca masina era de la firma, ea avea scaunul dat in fata la maxim, si tzinea mainile la "10 si 10"...m'am linistit, i'am multumit lui Dumnezeu ca n'a intrat in mine, si l'am rugat totodata sa nu mai dea carnete tuturor femeilor.
Nu sunt misogin, nu tzip dupa femei pe strada ca nu stiu sa conduca, nu tai fatza masinilor conduse de doamne si domnisoare, ba mai mult le las sa treca...da "scumpa" (ca sa nu'i zic vaca) a gresit, si in loc sa blesteme ziua cand s'a gandit sa-si ia permis, m'a injurat pe mine...tare ciudat....Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare