Tema 23...confiscarea averilor
     media: 0.00 din 0 voturi

26.04.07
00:10
Noul ministru al justitiei a propus confiscarea averilor nejustificate prin hotarare judecatoreasca. Aceasta propunere i'a scos din minti pe parlamentarii de la comisia pentru drepturile omului.
Domnul parlamentar frunda de la udmr a tras concluzia ..."confiscarea averii e echivalenta cu pedeapsa cu moartea"...se pare ca cineva se simte mai vinovat decat ceilalti:))))

Este o propunere extraordinara...p'ala care'l prinde sa-i ia absolut tot, si camasa de pe el. pai noi care muncim ca "sclavii pe plantatzie" suntem prosti, si aia care fura sunt smecheri???...sa le ia absolut tot...sa vada si ei ce belea e sa muncesti 8-10-12 ore pe zi ca sa ai ce manca.
Am vazut acum ceva timp un interviu cu un domn de la vama care isi trasese ditamai viloiu, si declara ca n'a mancat nimic nu stiu catzi ani si si'a facut'o din salariu de 10 milioane care l'a adunat luna de luna, an de an. Pai sa nu'i iei tot? si sa'l mai si bagi vreo 10 ani in parnaie...

Aia corectzi ce primesc? muie si dispret...aia smecheri...aprecieri si consideratie si o viata de 5 *...buna propunere sa'i prinda pe barosani sa le confiste tot.
Cred ca daca nu s'ar mai fura am trai cu totii mult mai bine...si n'ar mai trebui sa fugim la cules de capsuni si portocale.

Este destul de usor sa aplici o astfel de lege...sunt calcule simple, matematice. Problema e sa'l prinzi pe hotz...si cum il prinzi daca hotzul respectiv cunoaste si el un senator, un procuror etc...
Sunt pentru aceasta propunere legislativa . si daca tot l'a prins pe fraier sa'i dea si vreo 20 de ani de parnaie sa aiba timp sa se gandeasca daca e bine ce'a facut.Comentarii

2007-04-26 09:33
bluesky

Subscriu.... faza e ca noi .. cei cu salarii mici suntem de acord, dar grasii care tocesc scaunele prin parlament. au motive de ingrijorare....

2007-04-26 18:46
Nicolae

Oare suntem chiar atat de naivi incat sa credem ca o astfel de propunere se va materializa vreodata. Sa fim seriosi!!! Oare unde am vazut noi ca hotii sa se bage singuri in parnaie sau sa ramana in fundul gol. Aia sunt prosti sa isi confiste singuri averile!!! Asta e o propunere ca sa ne scoata noua ochii cat de cinstiti vor sa fie ei.

2007-04-26 18:49
zumzum

evident ca hotzii nu se toarna intre ei...ma gandeam doar ce bine ar fi daca...

2007-04-27 11:06
gigel

Eu sunt pentru impuscare.
Nu stiu altii cum sunt...... Insa eu cand vad ca se fura, se da spaga, se fac tot felul de potlogarii in fata mea, simt ca inebunesc. Si imi vine sa ma duc la aia si sa le spun. Si de cateva ori, am si facut-o. Si mai...... s-au uitat la mine de parca eram cazut din cer !
Trebuie impuscati.
Si cei care stau in scaune sus, si asteapta o spaga ca sa isi faca doar datoria, pentru care sunt platiti.........


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare