La nisipuri...prima zi
     media: 0.00 din 0 voturi

03.05.07
12:02
Sambata 28 aprilie ora 4...telefonul suna...ma ridic cu greu din pat dupa doar 3 ore de somn...ma duc sa-mi fac cafea, bag repede 2 tzigari. Ma uit pe geam...ploua, ma gandesc..."normal, doar plec la mare":))
ora 4:30 ies pe usa, masina ma astepta in fatza scarii...ma urc...plecam...incepe caterinca. Iesim din bucuresti...se merge greu ca e bezna, si nu sunt semne, nici marcaje, deci nu prea se vede pe unde mergi...decat catziva metri in fatza.
Ora 5:40 ajungem in vama la giurgiu, soferul e stresat ca are bata in masina, si sa nu apara probleme...vama e libera. Scoatem pasapoartele, vine vamesul le ia se uita cateva secunde, si ne da "verde". Fara sa ne verifice pasapoartele la scaner, fara sa se uite in portbagaj.
Iesim din vama, o luam spre varna...200 de km...incepe sa iasa soarele, toata lumea in masina doarme, mai putzin io si soferul. Drumul e bun, fara gropi, avem liber in fatza, masina ruleaza cu 180 de km/h...intram pe autostrada...ne mai depaseste cate un audi, sau vreun bmw. Ne apropiem de varna...numaram km...ascultam parazitzii...pacat ca ne'a fost lene sa oprim in buc sa luam niste beri...si acum nu avem unde sa oprim.
Ora 8 ajungem in varna...e soare si cald. Gresim drumul spre nisipuri, nu prea sunt indicatoare, ne oprim sa intrebam bulgaroi, astia habar n'au de engleza...ne invartim in cerc...ii injuram pe bulgari...il rugam pe un taximetrist sa ne conduca pana la hotel, in schimbul a 5 euro, il opreste politia...avea probleme cu actele, nu mai stam dupa el, si bine facem...hotelul era la 300 de metri:))
ora 9...ajungem in sfarsit la hotel. Numai masini romanesti in parcare...ne cazam, mergem sa lasam bagajele in camera. Camerele sunt frumoase si curate, cu vedere la mare, mobilierul este nou...si culmea...e apa calda:)))
Plecam pe plaja sa vedem marea. E cald...apa e bleu, mai curata ca la noi, nisipul e fin si fara gunoaie, apa e bocna.
Ne "parcam" la o terasa pe plaja sa mancam ceva si sa bem niste beri. Plaja e goala...ne vin berile pe care le bem cu pofta...un pic cam scumpe...2 euro/buc , dar si terasa e "smechera", mai luam o bere...ne vine mancarea, foarte buna, am terminat de mancat, am platit...aproximativ 7 euro (eu), si am plecat la supermarket sa ne facem provizii de bere. Intre timp mai ajunge o masina de'a noastra...
La supermarket n'au tzigari :(((...luam vreo 15 beri...marci diferite ca sa le testam:))
Ora 12 ne'apucam de bere....de glume si de poze. E o voiosie de nedescris...
Ora 14 suntem in formatzie completa...20 de nebuni...glume rasete, admiram peisajul, si tragem la sortzi care se duce dupa bere:))...berea curge in valuri:)))
Hotelul e plin de romani, din pacate sunt numai cupluri, la 30 de ani. Nu prea sunt de "comitet":))
Ora 17...plecam la piscina acoperita...apa e calda, facem jacuzzi...4 euro 40 de minute...ne bucuram de fiecare minut...facem scufundari in jacuzzi:))) iesim din jacuzzi sarim in piscina si pe urma intram la loc:))
Plecam la masa...mancarea e "slabutza", dar merge:))
Ne retragem intr'una din camere, sa mai bem niste bere, niste whisky.
Ora 24 Plecam in club...bautura e ieftina, facem un pic de atmosfera, oboseala isi spune cuvantul...mergem fiecare la camera lui..din pacate eu ignorasem aerul conditzionat si era frig tare in camera:))) m'am invelit bine, si am adormit instantaneu...fusese o zi obositoare.Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare