Tema 26...este incredibil...
     media: 0.00 din 0 voturi

09.05.07
10:58
M'am dus ieri la medicul de familie sa cer o trimitere la policlinica sa-mi fac analizele de sange . Nu le'am mai facut de vreo 3-4 ani...si vroiam sa stiu si io...daca sunt pe moarte...daca mai am de trait....sa stiu cum sa'mi petrec ultimele zile:))
Am ajuns in apartamentul care a fost amenajat ca un cabinet medical .
Evident ca era plin de batrani...am asteptat....am asteptat...dupa vreo juma de ora a iesit asistenta...si vazandu'ma cel mai tanar de acolo ma intreaba...dumneavoastra ce problema avetzi?? - pai vreau si io o trimitere la policlinica pt niste analize de sange ...-in ce luna esti nascut? - in august - pai atunci vino in august daca vrei sa le faci gratuit, si pleaca....
Am ramas prost...nu mai stiam ce sa zic...asa ca m'am asezat pe scaun. Initzial am crezut ori ca e asistenta cretina ori ca face misto de mine.
Am mai asteptat juma de ora si am intrat la doamna doctor....am primit acelasi raspuns...vino in august....pai stai asa ma tanti...io nu vin in fiecare zi la dumneata....sa te stresez la cap...vin si io 1 data la catziva ani ca vreau sa fac niste analize...si'mi zicetzi sa vin in august??? pai pana in august pot sa mor de 100 de ori si pe voi va doare in pula....daca n'am bani si sunt bolnav ce fac? astept pana in august??? ce sloboz e asta? selectzie naturala?
imi zice ...pot sa-tzi dau trimitere da te duci si'tzi faci analizele pe bani...6 ron analiza...pai ma duce la 1 milion...pm ce e in neregula cu voi? atunci de ce sloboz va mai platesc contributiile?
N'am fost niciodata in spital, si mi'am facut analize de vreo 4 ori in toata viatza....medicamente iau doar 1 data pe an cand racesc...pt ce va dau bani in fiecare luna? sa va batetzi joc de mine?
Atunci ar trebui sa va platesc contributia pt sanatate numai in august....sau sa n'o mai platesc deloc...dar nu se poate ca'mi bagatzi voi mana in buzunar.
Numai in romania se poate intampla asa ceva...e incredibil....Comentarii

2007-05-09 11:11
cristy

hahahaha :)) stiam faza ca e gratuit doar in luna in care esti nascut si banii aia ii dai in caz ca ai (doamne fereste) vrun accident mai grav(da o masina peste tine, iti cade o piatra in cap, se darama blocu pe tine, te ciuruieste unu etc) vor acoperi internarea si alea(o mica parte ce`i drept, ca deja au ajuns in buzunar la medici). Asa ca sa ai noroc sa nu mori pana la ziua ta :))

2007-05-09 11:17
kestii

analizele gratuite sunt k kadou ed ziua ta, sa te imbuneteze pt toti banii luat in timpul anului. la doamna mea medic pot sa ma duc oricand, si imi da si reteta cu reducere. :d|
asa ca pana de ziua ta vezi ce faci, da' sa nu dai cu tamaie... ;)

2007-05-10 12:16
bluesky

De ce te mira?? eu ca sa imi iau o PARAFA(retineti ideea), ptr setul de analize ptr scoala de soferi de la medicul de familie am alergat aproape doua luni dupa doctor(pe care il durea in P***)... daca mi se intampla ceva.. muream cu siguranta. Vorba lui Badea.. Traim in Romania.....


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare