Inca o vedeta
     media: 0.00 din 0 voturi

31.08.07
17:00
Peste noapte din tarfa penala si scarboasa laura andresan a devenit VEDETA, intregind astfel tabloul "vedetelor" si ocupand cel mai probabil un binemeritat loc langa NIKITA si BAHMUTEANCA.
Cu ceva timp in urma am observat ca cei de la b1 isi continua emisiunile sau reality-show-rile cu niste vedete de 2 lei duzina. Pe langa columbeni si altzi babuini, a mai aparut o "vedeta" pe nume laura andresan. Probabil va mai amintitzi de ea...zdreantza aia care o sugea tuturor persoanelor publice.
Numele emisiunii (incomplet din punctul meu de vedere) este "interzis cu laura"....cred c'ar trebui sa se numeasca "interzis mancarii de a ramane in stomac"...deci daca vrei sa devii anorexic, cu sigurantza tre sa te uitzi la emisiunea asta. Dar emisiunea are si o morala ... cum sa nu te comporti, cum sa nu ajungi, cum sa nu te imbraci, cum sa nu devii penibil.

Acum o voi descrie pe aceasta "vedeta" asa cum o vad io...o sa incep cu fizicul ...fata-tarfa penala de pe grivitza, sanii-un implant nefericit de silicoane, fundul-cel putin gretos, picioarele ar merge, dar nu impreuna cu restul corpului.
Intelect/educatie/comportament/moralitate....intelect...ce e aia? educatzie...cred ca a copilarit intr'un bordel fara apa si canal, comportament - obscen, dizgratios, oribil....moralitate...nu am observat.
Avand atatea "calitati" respectiva "vedeta" din carton reciclat se crede si desteapta:)) si frumoasa, perfecta, e o PARTIDA =)). Pt a-si demonstra calitatile intelectuale ...va scrie o carte (io unul nu sunt convins ca stie sa scrie).
In cazul in care n'atzi aflat, respectiva vedeta pe langa activitatea de zi cu zi (dezbracatul pe bani) are si o "cariera" muzicala...cred ca are o slabiciune pt "microfoane" si tre sa tzina mereu cate unul langa gura.

Emisiunea respectiva urmareste viata de zi cu zi a "vedetei" descrise mai sus...pe unde merge, pe unde se dezbraca, de cine se freaca, cum se freaca, ce vorbeste, cu cine se intalneste. PENAL.
Inca o emisiune care urmareste imbunatatirea calitatilor intelectuale, si morale ale poporului roman. Ma intreb cum "distinsii" domni de la cna sunt d'acord cu difuzarea unor asemenea DEJECTII pe un post public de televiziune....e sumbra directia spre care ne indreptam.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale "vedetei" laura andresan pt ca ne aduce in fiecare noapte stari de voma si convulsii, si nicidecum vreo oarecare excitare (pt ca asta e de fapt misiunea acestei emisiuni).Comentarii

2007-09-22 15:47
Sana

Chiar nici un comentariu ?! surprinzator. :(

2007-09-22 15:48
Sana

Este corect ce ai scris, da chiar nici o "interventie"!

2007-09-22 20:04
sana

:((

2007-10-15 21:32
nicole

adevar graieste gura ta in ziua de azi toate tarfele se cred vedete......si in loc sa ramana la supt pula in tacere.....la cat sunt de proaste se mai si lauda......mars la cacat viermi erotici facieti de ras toate femeile k comportamentul voastru si de aiai barbati se comporta urat k toate k ne baga in acias oala k voi

2007-10-17 16:55
Camelia

descrierea facuta mai sus laurei andresan se potriveste cu descrierea multor pustoaice putin trecute de faza adolescentina.Cumde se difuzeaza asa ceva?pai asta cere poporul:daca ar fi sa facem o comparatie intre rating-ul emisiunilor de pe cultural sau de pe discovery(ca e totusi putin mai placut decat culturalul) si rating-ul emisiunii d'soarei Laura,pun pariu ca cea din urma castiga.Pe langa faptul ca a devenit model pentru o anumita categorie de femei,sursa de blowjob pentru barbati(de asemenea o anumita categorie) ea reprezinta defapt imaginea in oglinda a unei majoritati consistente a poporului roman;asta suntem,asta ne intereseaza,asta primim.Cat despre incercarea ei de a scrie o carte,dau un prognostic de acum:va fi un esec total,nimic ce ar putea ramane peste ani(asta in caz ca nu era deja evident:) ).


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare