Inca o vedeta
     media: 0.00 din 0 voturi

31.08.07
17:00
Peste noapte din tarfa penala si scarboasa laura andresan a devenit VEDETA, intregind astfel tabloul "vedetelor" si ocupand cel mai probabil un binemeritat loc langa NIKITA si BAHMUTEANCA.
Cu ceva timp in urma am observat ca cei de la b1 isi continua emisiunile sau reality-show-rile cu niste vedete de 2 lei duzina. Pe langa columbeni si altzi babuini, a mai aparut o "vedeta" pe nume laura andresan. Probabil va mai amintitzi de ea...zdreantza aia care o sugea tuturor persoanelor publice.
Numele...


Hotii striga hotul...
     media: 0.00 din 0 voturi

23.08.07
14:25
Aseara nemairezistand sa fac sauna in casa am iesit afara sa ma racoresc cu o bere impreuna cu cativa prieteni. Si cum ma racoream io linistit cu bere, observ plin de stupefactie ca nu mai am cu ce sa ma racoresc:)) Deci am plecat intr'o scurta calatorie pana la chiosc.
Cand am ajuns la chiosc...pe strada erau catziva domnisori care se agitau, si o doamna grasa cu tzatzele revarsate peste pantaloni cu un caine care tipa in gura mare "cainele le'a luat urma"....am cumparat io cele necesare, si m'am intors...


Din nou bulgaria
     media: 0.00 din 0 voturi

21.08.07
14:30
Imediat dupa ce'am scapat de licentza, am plecat la mare, la bulgari, 4 zile. De data asta in statiunea sunny beach. O sa incerc sa nu mai fac comparatii cu litoralul romanesc , cum am facut in trecut.
Drumul a fost plictisitor, 350 de km, o parte pe autostrada, o parte printre munti.
Am ajuns pe la amiaza...asta pt ca am plecat f tarziu. Am intrat in staiune si am oprit sa intrebam unde e centrul , un tanar f amabil, ne'a dat o harta si ne'a explicat cam pe unde tre sa ajungem. Am asteptat sa ajunga si a 2-a masina si am inceput sa cautam un hotel unde sa stam. Tre sa mentionez inca de la inceput ca statiunea este foarte mare, si ca sunt peste 100 de...


Ultimele luni
     media: 0.00 din 0 voturi

13.08.07
13:50
N'am mai scris de ceva vreme...am lipsit motivat...am invatzat ca dreaq sa termin facultatea si sa iau nenorocita aia de licentza. Ma bucur totusi ca a iesit bine...ca's licentiat, ca mi'am indeplinit un vis.
Am renuntat la multe pt indeplinirea visului...bani, afaceri, beri cu prietenii, excursii pe la mare, noptzi pasionale de dragoste....dar totul e bine cand se termina cu bine:))
Am slabit vreo 5 kile, am invatzat pana mi'a dat "borsul" pe nas, am dormit cate 5 ore/noapte, mi'au mai iesit cateva...


Termeni si Conditii de Utilizare