Popor de manelisti???
     media: 0.00 din 0 voturi

19.10.07
21:02
Oare suntem un popor de manelisti analfabetzi si paduchiosi??
Io zic ca se poate... peste tot unde mergem auzim manele....in bloc, la semafor, in restaurante, la munte, la mare, la magazinul din coltz, pe strada, in mall...manelele au pus stapanire pe viatza noastra cu sau fara acordul nostru.

Am inceput sa aud combinatzii de preferintze muzicale imposibile manele+rock, manele+rap, manele+house...mai mult d'atat, vad pe strada diversi cacaciosi care umbla cu telefoanele in mana si ascult manele. Cand aud manele mi se ridica parul in cap, imi vine sa ii iau pe totzi manelistii, sa le bag cate un sapun de wc in gura, sa-i bag cu capul in wc si sa trag apa de 10-20 de ori.

Am aruncat zilele trecute o privire pe trafic.ro sa vad care mai sunt cele mai citite bloguri. Am gasit pe pozitzia 22 din 1810 un blog de manele. Refuz sa-i dau adresa pt ca nu vreau sa fac publicitate unor mizerii.
Ce se intampla pe acest blog?
Pe acest blog se gasesc ultimele videoclipuri ale unor "artisti" cel putzin celebrii...ii stitzi voi...aia negri si grasi cu tricouri din nylon mulate si imprimate cu auriu D&G, sau armani, sau puta madre:)) care arunca cu mii de euro, si care nu'si declara veniturile la stat pt a fi impozitate.
Aceasta mizerie de blog are intre 600 si 1150 de vizitatori unici pe zi, mai multzi vizitatori decat alte bloguri "clasice", bloguri in care se spun lucruri interesante si educative. Blogul este activ doar din iulie, dar numarul vizitatorilor este in crestere, si eu ma astept ca pana la sf anului sa ajunga in top 10.

Degeaba ne chinuim sa combatem acest flagel, este peste puterile noastre. Degeaba blogerii au luat fiecare pozitzie in felul lui, degeaba posturile de radio si de televiziune (mai putzin 0tv) au desfiintat manelele, degeaba intelectualii tzarii au negat existentza acestui stil muzical...ei "este" pe zi ce trece, din ce in ce mai puternici. Nu vom putea scapa de ei probabil niciodata...din pacate:(

Totusi avem inca noroc intr'un capitol...nici regele, nici printzul, nici ala cu gura de aur nu s'au gandit inca sa intre in politica. Zic inca, pt ca se poate sa asistam in viitorul apropiat si la acest lucru...si atunci sa vezi beleaua dreaq, cand pirandele, cu caldararii si cu tzaranii de oras vor merge la vot, cand bulibasele isi vor ipoteca turnuletzele pt a sprijini partidul, cand puscariasii vor avea prezentza la vot 100%, cand toata prostimea cu drept de vot il vor alege pe "regele manelar" presedinte...si atunci sa vezi razboi civil in romania. sper totusi sa nu se ajunga atat de departe....Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare