Despre colega mea V.
     media: 4.56 din 32 voturi

20.10.07
16:43
In liceu am avut norocul sa fiu intr'o clasa plina de fete. Fate de toate felurile blonde, brunete, inalte, scunde, garse slabe etc.
Fiecare dintre colegele mele era speciala in felul ei, probabil ca o sa va povestesc despre toate, dar azi am ales sa va povestesc despre colega mea V.
Colega mea V era mica de inaltzime, plinutza, cu parul lung (mai tarziu scurt), ochii verzi, fatza de tzarancutza, si cam prostutza. Avea un ras de vitzica, comenta intotdeauna, la colegi, la profesori, si avea prostul obicei sa ridice tonul, si cand ridica tonul incepea sa vorbeasca ca o tzatza din mahala. Cum eu am prostul obicei de a face glume in continuu cu totzi oamenii pe care'i cunosc, evident ca intram in conflicte deschise cu colega mea V, care nu "gusta" glumele mele proaste.
Prin clasa a 10-a am remarcat ca, V era cam certata cu apa si sapunul, si dupa fiecare ora de sport, ea "emana" miresme intepatoare...de ceapa prajita. La inceput am crezut ca a fost un accident, ca se mai intampla, ca una ca alta, incercam s'o scuz. Apoi, cand am vazut ca nu este vorba de un incident izolat, am devenit un militant al igienei personale:))
Cum femeile sunt deobicei mult mai rele decat barbatzii, colegele mele au inceput s'o trimita la baie sa se spele, au sfatuit'o sa folosesca spray-uri si alte articole de parfumerie. Evident ca dupa fiecare discutzie intre colege si V pe tema igienei personale incepea cearta, care nu se termina niciodata fara jigniri.
Prin clasa a 11-a, V nu emana respectivele miresme doar dupa ora de sport, ci si in mod normal, zi de zi. Imaginatzi'va cum e sa intri in clasa la ora 8 dimineatza si sa simtzi un miros concentrat de transpiratzie. de fapt nu va imaginatzi, va zic io...simtzi un gol in stomac, dupa care simtzi cum micul dejun vrea sa iasa afara.
Era o fapta de curaj si de jertfa sa te apropii de ea cand era cald afara. Atunci au inceput primele semne ale declansarii "razboiului civil". Am inceput sa ma implic si eu in strategiile colegelor mele, menite sa o convinga pe V. sa mai treaca pe la dus din cand in cand. Ea se supara, dar nu lua nici o masura pt a ne inchide gura. Astfel am ajuns in mijlocul iernii sa tzinem geamurile deschise in clasa ca sa se mai "aeriseasca" V.
Partea proasta e ca si profesorii au inceput sa simta miresmele emanate de V. La inceput mai subtil, apoi mai grosolan ne'au indemnat sa nu ne jucam cu igiena personala . Totusi demersurile diplomatice n'au dus la nici un rezultat notabil.
In clasa a 12-a, fetele incepusera sa devina domnisoare, se imbracau mai frumos, isi scoteau in evidentza formele apetisante, se machiau toate, le asteptau baietzii prin curtea liceului. Am crezut cu totzii ca V va intra in randul lumii si isi va da seama ca apa si sapunul nu'i sunt dusmani. Sperantzele noastre au fost desarte. Mai mult d'atat, colega noastra V care incepuse sa vina la scoala cu geanta in loc de ghiozdan a inceput sa-si depoziteze echipamentul de sport murdar prin dulapul clasei. Asta a fost scanteia care a declansat "razboiul civil".
Cand celelalte colege au descoperit diverse articole de imbracaminte care imprastiau miresmele lui V bagate prin dulap...au luat atitudine, intai i le'au bagat in banca, apoi le'au aruncat la gunoi si intr'un final le'au aruncat pe geam:))) (recunosc a fost ideea mea). Cand V si'a vazut lucrurile imprastiate prin curtea liceului a luat foc...a urmat o cearta exact ca la "usa cortului", urmata de paruiala si de palme. V s'a suparat pe toata lumea, si nu mai vorbea decat cu vreo 2 colege. A ramas suparata pana am terminat liceul, totusi mirosea la fel de "placut".
Dupa terminarea liceului, V a intrat la o facultate particulara , unde a fost studenta o perioada, pana cand a ramas gravida. Baiatul cu care a facut copilul nu si'a asumat fapta, si V a ramas cu copilul pe cap si a abandonat facultatea. Continua sa nu vb decat cu 2-3 colege din liceu.Comentarii

2007-10-29 14:34
Christa

:)>- sooper...cred k voi folosi cateva idei sa ii scriu o scrisoare sau sa ii spun in fata unei colege care este in aceeasi situatei... citind aceasta compunere am prins curajnote:d 10 de la mine

Dobrau Christa Silvana

2007-11-14 18:11
alexandra

:)>- hehe foarte bine sh eu sunt pusa in aceeasi situatie o colega miroase ingrozitor ma rog acum mi-ai dat niste sfaturi ms.

2007-11-20 21:46
andreea

draci.....fff tare....saraca V.....era atat de proasta...la fel ca si fff mea colega de banca....numai ca diferentza dintre ele 2 e ca pe aia o cheama cu V si pe cealalta cu M.....:))...atat e rau sa fii si prost....:)):))>...in fine....fff tare comp...:):):)):

2008-02-17 19:13
Madalina

cea mai tare din toate creca ma voi folosi de ideile tale un pik :x :x :x :x *-:) *-:) *-:) *-:) *-:) *-:) :*:*:*:*:*

2008-02-28 20:11
luana

:d sooper :)>-

2008-04-23 17:28
konstantin

:)>- demult n-am ris atita la desrieri deastea, am avut eu un coleg care scria descrieri deastea la lectii, suuper,,presupun ca tu tot cam asa esti

2008-11-04 19:07
dark_shadow

ce tare .... cautam niste com pentru colega mea de banca (care o aveam la sc ) si am dat de asta ... oricum cred ca majoritatea dintre noi avem asemenea specimene in cls , iar tu ai descris-o foarte bine ... bv ... 10 + ;)

2008-11-05 10:54
cristina

am si io una dasta p[rin clasa da ia nu emana miresme doar dupa ora de sport ci in fiecare zi :-& la ea inca nu sa inventat apa si sapunu:));))=))........................soooper comp cred k o sa io dedic:))

2008-12-02 14:12
cristina

cunosc si eu uun specimen din acesta dar...........lui cred ca ii este frica de sapun si apa:)):)):)) :


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare