Cele mai penale reclame...
     media: 0.00 din 0 voturi

23.10.07
02:27
Suntem in "epoca" pensiilor private. Probabil multzi nu's de'acord cu pensiile private, totusi "marinelul", cei 322, si altzi banditzi aflatzi in era "eclipsei neuronale" ne'au constrans sa dam bani si la societatile cu actzionariat strain ca sa ne administreze ei pensiile cum vor crede de cuviintza. Noi tre sa avem incredere in barosanii de pe alte meleaguri ca ne vor doar binele, si ca vor sa dormim linistitzi la pensie pe salteaua imbuibata de bani....hai las-o jos ca macane.
Nu o sa vb astazi despre ingineriile financiare demne de filmele cu stan si bran, vreau sa vb despre promovarea acestor fonduri de pensii .
De cand s'a dat "unda verde" la promovarea fondurilor de pensii, toate societatile care se ocupa cu administrarea fondurilor de pensii incearca sa atraga cat mai multzi fraieri, prin promovarea violenta a respectivelor societatzi. Deci 24 de ore pe zi ni se arata niste cacaturi ( a se citi reclame) facute parca de ingineri:))

Am alcatuit un clasament al mizeriilor

Pe locul 1 conduce detasat reclama berede cu gagica care primeste un baston de ziua ei....:)) si cu dobitocul infantil care cred ca era prietenul ei, si care zambea ca si cum ar fi facut sex cu ea toata noaptea, si i'ar fi oferit orgasme multiple. O gluma cat se poate de macabra, oare de ce nu-i daruieste un cosciug ?...probabil la urmatoarea aniversare, cand locul tortului va fi luat de coliva. Mesajul ar fi "itzi place sa primesti in dar un baston, la pensie o sa ai bani sa-tzi cumperi cate bastoane vrei, ca "bastonul" meu oricum nu va mai fi functional".

Pe locul 2 la o distantza apreciata de locul 1 se afla reclama becere, cu dobitocu retardat care nu stie ce flori sa aleaga, noroc ca a venit martalogu in costum si i'a zis dobitocului retardat ce flori sa aleaga. De'aici pot sa trag concluzia simpla, ca martalogul i'o tragea nevestei dobitocului retardat, si d'aia stia ce flori ii plac. As deduce sloganul "dobitocule retardat da-ne noua banii, nu'i mai da nevestei ca oricum noi i'o tragem si o facem fericita".

Pe locul 3 este dobitocu cu diaree care se uita in sus ca vaca-n paie si vorbeste despre week-end ca si cum ar fi cel mai bun lucru care i s'a intamplat in viatza. Mesajul e ca daca'i alegi pe ei vei face din pensie cel mai frumos weekend. Problema e ca la pensie nu o sa te scoli la 12, ca n'o sa mai ai somn, la bauta cu prietenii o sa fie mai greu ca ori sunt mortzi, ori n'au voie sa bea, ori se pisa din 2 in 2 minute, gratar n'ai cum sa bagi ca probabil o sa-tzi interzica doctorul etc. Deci oricum ai lua'o nu potzi sa compari pensia cu week-endul. Cred ca mai bine ziceau..."daca o sa ai weekenduri cum zice baiatu asta nu mai ajungi la pensie".

Pe locul 4 se afla "banca lu tziriac" cu reclama cu batranii care fac cu schimbul la vizor si la balansoar. Mesajul e ca daca vrei sa te bucuri de timpul liber de la pensie tre sa-tzi faci pensie facultativa la ei. Sa inteleg ca daca nu-tzi faci pensie la ei n'o sa mai ai timp liber? e foarte absurda reclama. Sloganul ar putea fi : "daca ne dai noua banii de pensie, la batranetze n-o sa mai ai bani nici sa iesi din casa si o sa crapi uitandu-te pe vizor"

Pe locul 5 se afla a&g cu scamatorii aia care apasa pe buton, si cu dobitocul-martalog care joaca rolul de prezentator. Scamatorii apasa pe buton si spun poezia cu o fatza serioasa si serviabila. Motto "copii si dobitocii patentatzi spun lucruri traznite".

Pe locul 6 se afla raduleasca care, desi mai noi este studenta la facultatea de actorie pe la nu stiu ce universitate particulara, nu reuseste sa transmita nici un mesaj... Pacat, ca parul ii sta bine...cred ca a facut in aceeasi zi si reclama la sampon si la pensii private.

Ar mai fi cateva "reclame", dar nu le'am retzinut, oricum sunt la fel de mizerabile ca astea care le'am prezentat. Ce conteaza ce pensie alegi??? io ma gandesc doar ca la 70 n'o sa mi se mai scoale si ca o sa am o nevasta grasa si ridata...dar mai bine nu ma gandesc.
In concluzie... ma cac in reclamele voastre oribilei, si pe fondurile voastre de pensii, si pe totzi dobitocii din reclame ( cu subspeciile aferente).Comentarii

2007-10-25 18:23
Ramona

Nu am mai ras demult asa... ce sa mai zic... un carcotas de nota 10+


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare