Amalgam
     media: 0.00 din 0 voturi

23.10.07
17:17
Azi iar n'am apa calda, deci iar voi sta nespalat si nebarbierit in asteptarea "agentului termic" care nu mai vine. Iar voi face sex neprotejat cu primarul, si cu "barosanii" de la apa nova.

Ieri "el prezidente" a vb in tziganeste, si a anuntzat ca vrea sa faca impreuna cu tziganii "o tzara mandra ca soarele sfant de pe cer". Ca situatzia sa fie si mai jenanta si penibila i'a mai zis tziganului-sef "maria ta" ca si cum noi romanii ne inchinam in fatza lui si ii pupam mana. Marinelule mai lasa mah baiatule bautura ca incepi si o iei pe cai gresite. Io stiu ca aia de la UE te'au atentzionat sa nu mai fi rasist...da chiar in halul asta sa te apleci dupa sapun, si sa-tzi despartzi bucile in fatza lui cioaba???

In ultimele zile a nins la munte, si romanasii nostrii au plecat plini de entuziasm si fericire sa vada si ei zapada...parca n'ar mai fi nins in romania de cateva decenii. Drept urmare unele masini au iesit in decor, altele au ramas inzapezite, altele s'au ciocnit...suntetzi niste retarzi!

Jijel Berbecali a fost la un consult psihiatric in america. Doctorii i'au recomandat calmante si ceaiuri "antistres"....rezulta ca doctorii americani au fost prostitzi de berbecali. Lui ii trebuie o altfel de terapie....trebuie imbracat intr'o camasa cu manecile legate la spate, bagat intr'o camera "capitonata", si din cand in cand are nevoie de terapie prin electrosocuri. Ar mai avea nevoie desigur de o "infuzie cu neuroni", dar asta nu e de competentza medicilor psihiatri.

Leonard doroftei (daca nu stitzi cine e...e boxeru ala roman, care dupa fiecare meci avea fatza tumefiata, si era plin de sange parca l'ar fi lovit un tir) s-a simtzit dator sa spuna rautatzi despre Lucian Bute (domnul ala care a iesit campion mondial sambata la categoria IBF). Doroftei s'a pus langa legendele box-ului, si l'a desfintzat pe bute....romanul tot roman, nu'si cunoaste lungul nasului. In final doroftei a pus o intrebare retorica...care meci a fost mai spectaculos? ala al lui (cand a iesit cu capul patrat de la atatzia pumni), sau asta al lui bute, (in care romanul si'a facut terci adversarul). Io nu zic ca n'a fost bun, dar sa stea dreaq in banca lui, si sa nu se mai dea singur ca exemplu, ca nu e.

"Vedeta" laura andresan isi continua seria povestirilor despre barbatzii care i'au tras'o. Dezgustator!

"el prezidente" a incalcat inca 1 data constitutzia, facand lobby pt candidatzii pd la alegerile europarlamentare. Un trisor!

O alta "problema" primordiala a romanilor a ramas inca nerezolvata. Cadavrul elodiei nu a fost gasit inca. Desi la 0tv se discuta de peste 1 luna acest caz, "maestrul" lazarush, "primul anchetator al tzarii", "fabrica de neuroni", "cel mai perspicac dintre pamanteni", n'a descoperit inca nimic....esti degeaba ba!

Administratorul de bloc a incercat sa o prosteasca pe mama cu 667 de roni...noroc ca mama are baiat dejtept (adik io), si baiatu dejtept (adik io) i'a demonstrat administratolul comunist si parsiv ca ori e prost, ori e hotz, oricum ar fi "i'a dat cu trompa'n cap si peste ochi", si i'a aratat ca datoria aia nu e a mamei baiatulu dejtept (adik mamei mele), ci a vecinului. Administratorul comunist si parsiv s'a recunoscut invins. Drept urmare l'a blestemat pe baiatul dejtept (adik pe mine)....si baiatu dejtept (adik io) cand a vrut sa plece cu masina a facut "bartai" pana de cauciuc. Drept urmare baiatu dejtept (adik io) a trebuit sa se murdareasca pe maini, si pe hainele "de gala" si sa faca pana. Moment in care baiatu dejtept (adik io) l'a blestemat pe administratorul comunist si parsiv "sa-i moara la intrare", si "sa i se scurga saliva din gura in timp ce incaseaza banii de intretinere".Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare