Drumetzia inutila de ieri
     media: 0.00 din 0 voturi

24.10.07
17:03
Aseara am dat o fuga pan la facultate, ca deh si la masterat mai tre sa fi prezent din cand in cand. Am furat masina lu' tata, ca herbie e in concediu medical fara plata, si am purces spre facultate in scopul de a acumula noi cunostintze.
Pe parcursul "drumetziei" (zic drumetzie pt ca orice calatorie prin batranul bucuresti a devenit o "calatorie a autocunoasterii") ma gandeam ce perle vor mai scoate noii mei colegi. Noii mei colegi sunt in marea lor majoritate niste oameni foarte "selectzi", oameni care lucreaza in companii de prestigiu, selectzionatzi pe baza de propteli, si interventzii, pt ca la pregatire educatzionala le'am acordat un binemeritat "la levedele". Afirm asta bazandu-ma pe cunostintzele lor mediocre in domeniu, cunostintze mediocre pe care ei cred ca le pot ascunde in spatele unui costum si a unei coafuri ordonate, cunostintze mediocre care ni le fac si noua cunoscute pe la cursuri, spre stupefactia profesorilor si spre amuzamentul meu.
A nu se intelege ca eu ma consider un geniu, un detinator al adevarului absolut, cunosc unele lucruri ca urmare a studiilor individuale aprofundate (a se intelege toceala). Desigur am o idee despre cum merg lucrurile din punct de vedere teoretic, practic inca n'am aflat, sper sa aflu cat mai curand posibil (a se concluziona ca nu am gasit inca un job care sa corespunda pregatirii mele).
Cum ma indreptam eu spre "taramul cunoasterii" evident ca am avut neplacuta placere sa dau peste imbecili, nu'i pot numi "tovarasi de calatorie", ci mai degraba "obstacole ce trebuiesc depasite", important e ca nu am fost oprit din drumetzia mea si am ajuns cu bine la destinatzie.
Am intrat in sala in care urma sa ma "bucur" pret de vreo 3 ore de cunostintze noi. Apoi a intrat doamna profesoara, care este si directoarea programului de master. Ea si'a luat o fatza umila spre slugarnica, si printre scuze ne'a explicat ca nu poate sa desfasoare cursul si seminarul, invocand un motiv pueril si de toata jena. Bun...dar nu putea sa ne dea un mail mai devreme, preferabil inainte sa-mi incep "drumetzia"??? probabil o doare undeva, nu departe de fund.
Drept urmare a trebuit sa plecam. Afara ploua destul de puternic, gandul imi era la "drumetzia" care urma s'o fac, mult mai dificila decat cea pe care o facusem inainte, pt ca era ora la care "hoardele de huni" se intorceau de la munca, si pe langa incapacitatea lor de a circula civilizat, mai si ploua al dreaq de tare.
Deci au urmat clipe de cosmar in trafic...un fel de "horror-show", clipe in care i'am urat numai de bine primarelului, clipe in care am blestemat pe toata lumea, inclusiv pe mine si pe doamna profesoara careia ii dau o multime de bani degeaba. Dupa parcurgerea drumului de 7 km intr'un interval de 60 de min, deci cu o viteza medie de 7km/h, am reusit sa ajung acasa in bune conditzii, numai ca ochii imi erau injectatzi, si aveam spume la gura de la numeroasele "binecuvantari".Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare