Reflectii...
     media: 0.00 din 0 voturi

30.10.07
15:27
In ultima perioada am cunoscut catziva oameni care ocupa functii importante in intreprinderi/societati romanesti. Am avut neplacuta placere sa constat ca multzi dintre ei uita de unde au plecat, uita cum trebuie sa se comporte cu restul oamenilor, li se urca repede functia si banii la cap.
Observ ca abea atunci cand ajungi "sus" itzi aratzi adevarata "infatzisare", atunci reusesti sa aratzi lumii cat de magar si de tzaran esti, pt ca nu te mai intereseaza de ce cred unii si ce cred altzii, te comportzi ca si cum tu ai fi cel mai tare, si restul niste prosti. Banii si functiile nu te fac om, om esti daca stii cum sa te comportzi, daca ii tratezi cu acelasi respect pe toti, daca reusesti sa te faci placut si sa nu-i desconsideri pe ceilaltzi.
Asta tzine si de educatzie, si de bune maniere, lucruri care sunt din ce in ce mai rare in Romania.
Respectivii oameni "puternici" uita ca au plecat si ei de jos, si ca au fost si ei niste amaratzi de studentzi, si ca s'au angajat si ei pe posturi platite de kkt ca au muncit si ei din greu ca sa ajunga ce sunt (lucru care nu'l contesta nimeni). Uitand aceste lucruri considera ca e imperios necesar sa se poarte cu tinerii dornici sa munceasca si sa faca ceva in viatza, ca si cum ar fi niste nimicuri pe langa ei...stapanii lumii.
Pe langa acesti nesimtzitzi am intalnit si un om, care neavand mintea incetosata de functia detzinuta, de masina pe care o conduce, si de banii care-i are in conturi, s'a purtat f frumos si a vb foarte frumos (chiar daca poate gandea altfel).

In concluzie....o functie importanta, un ceas de aur, o masina scumpa, un costum de marca te fac doar sa pari ceva ce nu esti, daca ca om esti o mizerie, o mizerie vei fii toata viatza indiferent cat de bogat si destept esti.Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare