Un tanar si masina lui
     media: 5.00 din 2 voturi

06.11.07
02:10
06.11.2007 ora 18:00, zona eroilor-stirbei voda. "Un tanar si masina lui" se grabeau se ajunga spre centru, cu treburi. Afara era frig, radio21 emitea balarii, aglomeratzie mare, tzarani parvenitzi in masini luxoase se depalasau pe aceeasi strada cu tanarul mai sus amintit.
Dupa ce tanarul a asteptat rabdator (ascultand balarii la radio 21 si injurand tzaranii parvenitzi din masini luxoase care se uitau de sus la el) de 5 ori la acelasi semafor, a inceput sa isi piarda calmul, si sa injure pe toata lumea. Totusi dupa ce asteptase atat sa treca nenorocita de garla (dambovitza) s'a gandit ca este un om civilizat si educat si ca nu e corect sa blocheze intersectzia. I se parea ca e o decizie de bun simtz, din pacate nu asa credea si cacatu parvenit in masina 4X4 din spatele lui, care claxona in continuu si dadea flashuri cu xenoanele lui.
Totusi tanarul n'a cedat presiunilor, si a ramas pe pozitzii neblocand intersectzia...sperand ca si altzi partcipantzi la trafic n'o vor bloca.
Din pacate cacatzii care veneau dinspre centru, si care vroiau sa o ia spre unirii au blocat intersectzia...si astfel tanarul a mai trebuit sa se mai uite lung inca 5 minute la blestematul ala de semafor.
Intr'un final a reusit sa avanseze...doar 10 metri. In acel moment "un tanar si masina lui" au hotarat de comun-acord sa se cace pe ea de politetetze, si de educatzie, si sa se comporte ca in jungla...ca doar "un tanar si masina lui" nu erau cei mai prosti d'acolo.
Au urmat 500 de metri parcursi in fix 33 de minute, din pacate la radio 21 tot balarii erau. In timpul celor 33 de minute "un tanar si masina lui" n-au lasat pe nimeni sa treaca in fatza lor, nici o pasarica, nici un tzaran parvenit, starnind coruri de claxoane si multzi nervi manifestatzi prin degete mijlocii fluturate pe geam.
Dupa cei 500 de metri urma intersectzia cu calea plevnei..."un tanar si masina lui" au intrat cu elan in intersectzie, si au blocat'o alaturi de altzi participantzi la trafic.
In timp ce se uita la bordurile mandre de pe marginea drumului care erau de o frumusetze cum rar se vede, pe fatza tanarului se putea observa un ras nervos, un ras de psihopat, un ras cum nu se mai vede decat la sanatoriu de la predeal. Cum "un tanar si masina lui" nu se mai miscau din loc, tanarul si'a aprins o tzigare...ceilaltzi ciobani jegosi si muisti nu s'ar fi dat nici d'ai dreaq ca sa treaca "un tanar si masina lui", era un razboi psihologic. Dupa ce s'a terminat tzigarea, "un tanar si masina lui" au cazut d'acord ca e mai bine pt amandoi sa opreasca motorul...oricum il tzineau degeaba pornit, ca nu plecau nicaieri.
Cum stateau "un tanar si masina lui" si admirau minunatele borduri, si faceau sex oral cu primarul urbei lor, ingerul lor pazitor s'a gandit sa le rasplateasca marinimia lor fatza de primar, si le'a deschis o portitza stramta pe care cei 2 eroi s'au strecurat spre un alt taram.
Ajuns pe celalalt taram, "un tanar si masina lui" s'au avantat cu multzi cai putere maxim 1 km, dupa care iar au ramas blocatzi. Era ultima bariera spre izbanda finala, dupa ce'ar fi trecut acea bariera tanarul si masina lui ar fi avut in fatza taramul fagaduintzei, un taram slab populat.
Deci "un tanar si masina lui" iar se uitau "ca vaca'n paie" la semafor....si s'au mai uitat mult timp d'atunci, tanarului ii venea sa muste din bordurile minunate care ii impejumiau calea, daca ii iesea in cale primarul in acel moment, i'ar fi dat cu toate bordurile de pe o strada intreaga in cap, si pe urma ar fi luat bordurile de pe alte strazi si i'ar fi dat in cap cu ele, deci atat de nervos si insetat de sange era.
Intr'un final "un tanar si masina lui" au ajuns in gura intersectziei. Tanarul se uitase la semaforu ala nenorocit mai mult decat la fosta lui prietena. Tanarul era cu piciorul stang pe ambreiaj si cu cel drept pe acceleratzie....masina ragea puternic. Culoarea semaforului se facuse verde,"un tanar si masina lui" erau tot acolo, avansau incet, la un moment dat se facu un culoar.
Tanarul se uita in stanga...din stanga venea cu elan un 168, tanarul si'a intrebat masina daca "o tzine", ea i'a raspuns puternic, deci "un tanar si masina lui" s'au aventurat, "calaretzul" 168-ului se uita cu furie la "un tanar si masina lui", tanarul radea cu substrat, incepuse sa avanseze catziva cm.
Tanarul vazu o noua bresa in apararea inamicilor, trase de volan si se indrepta intr'acolo, din stanga venea un inamic cu un matiz auriu, de manelist, a trebuit sa opreasca pt ca "un tanar si masina lui" au fost mai rapizi, cand se uita in dreapta tanarul vazu un alt inamic....evident un Q7 negru condus de un tzaran parvenit, normal ca "un tanar si masina lui" s'au bagat in fatza inamicului, starnind astfel valuri de furie si insulte din partea tzaranului.
Tanarul a replicat " ma cac pe mata bah tzarane!", dupa care a reusit sa treaca cu bine printre inamici, si a reusit sa ajunga pe taramul fagaduintzei.
Cand isi termina calatoria, tanarul se uita cu admiratzie la curajoasa lui partenera, ar fi vrut sa-i rasplateasca fidelitatea, devotamentul, rabdarea si ambitzia printr'un plin carrera 100 de la omv...din pacate nu mai avea "argintzi", ii daduse pe totzi primarului sa'si ia milioane de borduri.
Desi urase dintotdeuna bordurile primarului, din acea clipa si'a jurat sa sfarame toate bordurile care-i ies in cale. Tanarul a vrut sa transmita si un mesaj cititorului..."va fut in gura pe totzi care'l votatzi pe VIDahnjEANU!!!!"

HAPPY ENDComentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare