In "trenul groazei"
     media: 0.00 din 0 voturi

14.11.07
00:29
Azi in metrou, statzia crangasi, ora 8, ma deplasam spre piatza muncii sa iau la cunostintza despre protectzia muncii. Un fel de frectzie la picior de lemn putrezit. La crangasi am avut bulan mare, am avut senzatzia ca conductorul metroului a asteptat sa cobor io scarile sa prind metroul. Metroul era liber, din pacate la gara de nord s'a umplut.
Fac o scurta paranteza
(deschid paranteza) In ultimul timp am renuntzat la herbie in favoarea tramvaiului si a metroului din mai multe considerente...herbie e in concediu medical , cu mijl de transp mentionate mai sus ajung super repede, nu mai stau ore intregi in trafic blestemandu-mi viatza, nu ma mai enervez din cauza ciumpalacilor din trafic care poseda ilegal din punctul meu de vedere permis de conducere , nu mai dau o gramada de bani pe benzina pe care o ard stand pe loc, mai vad si io fete frumoase, mai fac un pic de miscare...astea ar fi lucrurile bune, lucrurile rele le'am mai spus, si sunt destule.(am inchis paranteza)

Printre oamenii care au urcat se numarau si 3 cocalari, cu care nu aveam contact vizual, doar ii auzeam ce cacaturi vorbeau si evident le auzeam "telefonul cantator" scuipand scarbos gutza, salam si alte alea.
Intre timp s'a mai eliberat metroul si am avut contact vizual cu cocalarii...as fi preferat sa nu, dar n'am avut de ales. Erau 3 tineri liceeni, te etnie rroma (ca sa nu zic tzigani, sa zicetzi pe urma ca fac discriminari).

Liderul lor (cocalarul no 1) era mic de inaltzime si gras, imbracat cat de cat normal....accesoriile erau baza!!!! sapca cu strasuri roz si albe, sapca care era asezata inspre dreapta pe partea din spate al capului, imaginatzi-va deci ce n'atzi vrea sa vedetzi niciodata. Era foarte mandru de sapca lui, si de bretonul geluit care iesea de sub sapca cu strasuri roz si albe. Avea un ceas AURIU, de curcumferintza unui pahar de bere...in cazul in care nu atzi anticipat pe ceas scria mare, evident din strasuri "D&G". Blugi ruptzi deschisi la culoare, nu m'am uitat daca scrie pe ei "armani"....si atentzie! adidasi verzi, mah fratzilor da un verde de'tzi lacrimau ochii. Avea unghile lacuite....hidos! Vorbea cu ceilaltzi cocalari (cocalaru no2 & cocalaru no 3) din coltzu gurii, ca un smecherash autentic ce era el.

Cocalaru no 2 nu mi'a iesit in evidentza prin stilul vestimentar, privirea mi s'a blocat pe "telefonul muzical" care imprastia dejectzii in tot metroul...dejectzii de genul gutza, vijelie, ala cu gura de aur....mortzii lor totzi zic acelasi lucru. Imi venea sa-i dau cu telefonu in gura sa-i scot toti dintzii, dupa care sa i'l bag in cur. Cocalu no 2 era "versat", le explica celorlaltzi cocalari despre programul incarcat din aceasta saptamana... "miercuri la bal la alex", "vineri ma duc la pizda aia buna la bal" si "sambata la bal la giani"...program greu. In acest timp mai zicea i'auzi frate ce bine'i zice asta...cred ca se referea la salam.

Cocalaru no 3 era linistit, se uita cand la unul cand la altul. Avea "jaca" si caciula "D&G"...deci in "tendintze" cu ceilaltzi 2. Batea in scaun cu degetele in "ritmul" cacatului de muzica de la "telefonul muzica". Si era cel mai negru dintre totzi.

Stupefiat de imaginea celor 3 privirea mi'a zburat catre ceilaltzi calatori "ai trenului-groazei", si ei se uitau stupefiatzi si plini de dezgust la cei 3 "cocalari electronici".
La una din statzii a urcat un rocker, care cand i'a vazut le'a aruncat o privire plina de substrat celor 3. Degeaba, nimic nu le putea strica celor 3 mica petrecere incropita in metrou.Comentarii

2008-01-22 23:34
laurie

mdaa....sunt tot mai multi de-astia....din pakte...mare pakte....
oare ei nu s vad cat de penibili sunt???probabil k nu....intrucat continua sa li s inmulteasca special...ufff...grele vremuri!!!!
ignorantza e cea m buna...numai k urechile si ochii nostri au cel m mult de suferit!!! scampsssss!!!!!!!!! x(
am zis!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare