Tema 28...sper sa arzi in iad jigodie!
     media: 0.00 din 0 voturi

13.11.07
13:33
Am observat cu stupoare azi ca tovarasu ilici si'a tras si el blog, ca sa fie in rand cu lumea... Am accesat plin de curiozitate blogul lui ilici sperand ca o sa gasesc acolo pareri de rau si scuze pt cei care i'a oprimat in 89, 90, 91. Am sperat ca nea ilici o sa-si ceara iertare in genunchi parintzilor copiilor mortzi si ranitzi in revolutzie, mortzi si ranitzi in mineriade....ce copil sunt...cum sa faca tovarasu ilici asa ceva???
Titlul blogului este: "Cea mai nobila preocupare a omului este omul" este de fapt un citat copiat, ca nu puteai sa zici "cea mai nobila preocupare a tovarasului este de a-i inlatura pe tovarasii care nu's d'acord cu el"...sa inteleg ca d'aia ai dat ordin sa se bata studentzi in 90, 91, d'aia ai dat ordin sa se traga la revolutzie? ca te procupa "omul".
Pai tu nu esti om mah jigodie....esti cea mai mare lepra, nici nu stiu cu ce sa te compar, as fi vrut initzial sa te compar cu un caine, dar e prea nobil animalul pt a se putea compara vreodata cu tine...tu esti doar o jigodie, un cancer al romaniei ante si post decembriste. Esti o scarba. Si sper ca daca exista cineva acolo sus, sa te rasplateasca pentru faptele "bune" care le'ai facut.

Daca tzi'ai propus ca pe blogul tau sa ne tzii lectzii despre politica ta comunista si dictatoriala care o promovezi, sa stii ca nu ne intereseaza. De mult nu mai conduc muncitorii si minerii tzara, de mult tzaranii si'au dat seama ca au fost prostiti de tine pret de 3 mandate, de mult toata lumea si'a dat seama de raul care l'ai facut tu si cu gasca ta acestei tzari.
In 90 dupa ce tinerii care participasera activ la revolutzie pt a-si castiga libertatea au iesit in strada pt a demonstra impotriva ta, i'ai oprimat si le'ai inchis gura cu tarnacopul. In 91 la fel. Crezi ca faptele tale se uita? Poate multzi au uitat, sau nu'i mai intereseaza, io unul nu uit, nu uit ca toata clasa politica actuala te apara, nu uit ca nu esti condamnat la moarte pt crimele care s'au facut din ordinul tau, pt integritatea morala si corporala a mii de oameni. Ar trebui sa fii adus in piatza universitatzii si sa fii batut cu pietre, sa simtzi si tu ce'au simtzit studentzii, sa suferi si tu....ar fi o pedeapsa mult prea usoara, de fapt ar trebui sa fii torturat o lunga perioada de timp, ar trebui sa fii tzinut in viatza ca sa suferi, sa suferi cum au suferit si victimele tale...bastardule!!!!
Cum potzi sa fii atat de prost sa crezi ca toata lumea a uitat imaginile terifiante cu mineri batand oameni prin centruil bucurestiului? cum crezi ca lumea a uitat ca militia a batut oameni doar pt ca se impotriveau unui nou regim comunist ? daca au uitat le amintesc io...

Tovarase as vrea sa-tzi adresez cateva intrebari:
1. De ce un om care a fost in conducerea partidul comunist 30 de ani, a ajuns sa conduca tzara inca 10 ani?
2. De ce ai oprimat manifestarile studentzesti in 90-91-92 din piatza universitatzii? itzi era frica?
3. De ce nu ai fost pedepsit pt faptele tale?
4. Crezi ca daca ai fi trait in alta tzara (mai la vest) ai mai fi fost acum in viatza?
5. Ce crezi ca au simtzit parintzii care au venit sa-si ia copii in saci acasa? Te simtzi vinovat? Ai cosmaruri noaptea?
6. Crezi ca faptele tale vor ramane nepedepsite si in viatza de dupa?
7. Crezi ca esti vinovat in vreun fel pt ca romania a ajuns cum a ajuns?
8. Crezi ca romanii vor plange cand vei muri?
9. Ce crezi ca gandesc despre tine cei care au participat la revolutzie, cei care au fost ranitzi, cei care au fost batutzi de mineri din ordinul tau?
10. Crezi ca meritzi sa traiesti?
Ma opresc aici cu intrebarile. Dar voi reveni imediat ce tovarasul ilici va scrie ceva pe plgul sau...nu balariile care sunt acum.

Va invit sa'i adresatzi tovarasului ilici intrebarile voastre.

SCRIE DESPRE ASTA PE BLOGUL TAU, NENOROCITULE!!!

Comentarii

2008-09-09 13:36
ionutz

ai dreptate........ :)>- toti critica nimeni nu se uita la el prima data........Altzii dak sar uita in oglinda ar crepa oglinda......ce sa facem mnoi.....aste este lumea de akm 8-| [-(


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare