Drumetzia inutila de ieri
     media: 0.00 din 0 voturi

24.10.07
17:03
Aseara am dat o fuga pan la facultate, ca deh si la masterat mai tre sa fi prezent din cand in cand. Am furat masina lu' tata, ca herbie e in concediu medical fara plata, si am purces spre facultate in scopul de a acumula noi cunostintze.
Pe parcursul "drumetziei" (zic drumetzie pt ca orice calatorie prin batranul bucuresti a devenit o "calatorie a autocunoasterii") ma gandeam ce perle vor mai scoate noii mei colegi. Noii mei colegi sunt in marea lor majoritate niste oameni foarte "selectzi", oameni...


Marinelu si 'ideea fabuloasa'
     media: 0.00 din 0 voturi

24.10.07
03:12
Statea hidosul marinel...si se caca in timp ce cu un os de peste isi scobea dintzii stricatzi. Si cum se caca el, si citea cu ochiul stang basmul greunceanu, si cu ochiul drept aventurile lui habar-n-am i'a venit o idee fabuloasa (nu se putea concentra pe ambele cartzi, ca citeste mai bine cu ochiul drept decat cu stangul) "ia hai sa fac io un referndum" (si'a spus el).
Acum ca'i veni "ideea fabuloasa" a inceput sa'si screme neuronul ala singuratic, imbibat in rom si whisky pt a dezvolta "ideea fabuloasa"...


Amalgam
     media: 0.00 din 0 voturi

23.10.07
17:17
Azi iar n'...


Cele mai penale reclame...
     media: 0.00 din 0 voturi

23.10.07
02:27
Suntem in "epoca" pensiilor private. Probabil multzi nu's de'acord cu pensiile private, totusi "marinelul", cei 322, si altzi banditzi aflatzi in era "eclipsei neuronale" ne'au constrans sa dam bani si la societatile cu actzionariat strain ca sa ne administreze ei pensiile cum vor crede de cuviintza. Noi tre sa avem incredere in barosanii de pe alte meleaguri ca ne vor doar binele, si ca vor sa dormim linistitzi la pensie pe salteaua imbuibata de bani....hai las-o jos ca macane.
Nu o sa vb astazi despre...


Banc foarte tare
     media: 4.75 din 4 voturi

22.10.07
23:13
N'am obiceiul sa postezi bancuri si alte chestii amuzante ciordite de pe net, dar in acest caz voi face o exceptzie, pt ca atunci cand l'am citit am ras atat de mult incat exista posibilitatea sa mi se blocheze falcile si sa raman ranjit:) deci ranjala placuta!

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa pu...Despre colega mea V.
     media: 4.56 din 32 voturi

20.10.07
16:43
In liceu am avut norocul sa fiu intr'o clasa plina de fete. Fate de toate felurile blonde, brunete, inalte, scunde, garse slabe etc.
Fiecare dintre colegele mele era speciala in felul ei, probabil ca o sa va povestesc despre toate, dar azi am ales sa va povestesc despre colega mea V.
Colega mea V era mica de inaltzime, plinutza, cu parul lung (mai tarziu scurt), ochii verzi, fatza de tzarancutza, si cam prostutza. Avea un ras de vitzica, comenta intotdeauna, la colegi, la profesori, si avea prostul...


Popor de manelisti???
     media: 0.00 din 0 voturi

19.10.07
21:02
Oare suntem un popor de manelisti analfabetzi si paduchiosi??
Io zic ca se poate... peste tot unde mergem auzim manele....in bloc, la semafor, in restaurante, la munte, la mare, la magazinul din coltz, pe strada, in mall...manelele au pus stapanire pe viatza noastra cu sau fara acordul nostru.

Am inceput sa aud combinatzii de preferintze muzicale imposibile manele+rock, manele+rap, manele+house...mai mult d'atat, vad pe strada diversi cacaciosi care umbla cu telefoanele in mana si ascult manele...


Ceva frumos....ceva hidos
     media: 0.00 din 0 voturi

19.10.07
17:44
Astazi m'am trezit, mi'am facut o cafea, si am inceput sa "navighez" pe net. Am intrat pe site-ul celor de la radio 21 sa vad pozele si filmele de la nunta pe neve.
Initial n'am avut o parere foarte buna despre initiativa lui morar si buzdugan, dar usor usor ascultand la radio ce se intampla mi'am schimbat radical parerea...de ce sa n'o faci? oare o sa gasesti fericirea programandu-tzi viatza? oare o sa gasesti vreodata partenerul ideal? oare incercand sa alegi ce crezi tu ca tzi se potriveste...


Invatzamantul romanesc
     media: 0.00 din 0 voturi

17.10.07
16:49
In timpul c...


Eterna si fascinanta romanie...
     media: 0.00 din 0 voturi

17.10.07
15:55
Ma gandesc de mult la problemele romaniei, de ce merge totul in jos, de ce nu reusim sa traim decent, de ce salariile se duc pe facturi, rate, si mancare. Si imi vin in minte intrebari enervante, intrebari carora nu le gasesc raspunsul ..."oare o s'o ducem vreodata bine? oare o sa ne permitem vreodata sa cumparam ce ne dorim?", sincer ma indoiesc ca va fi vreodata ceva bun in tara asta, si sincer nu mi'as dori sa-mi cresc copii aici.

Pe strada cand ies vad o discrepanta usturatoare...oameni cu foarte...


Termeni si Conditii de Utilizare